metode-seo

SEO este abrevierea de la expresia “SEARCH ENGINE OPTIMIZATION”, ceea ce s-ar defini prin imbunatatirea perfomantelor portalului dumneavoastra in materie de trafic. Acest lucru se realizeaza prin pozitionarea cat mai buna a site-ului dumneavoastra in motoarele de cautare(SERP – Search Engine Result Page).

Este un lucru dovedit ca utilizatorii unui motor de cautare  se vor uita in general la rezultatele de pe primele 3 pagini ale motorului de cautare.Mai exact cu cat site-ul dumneavoastra este pozitionat cat mai aproape de primul rezultat returnat(ideal ar fi sa ocupe prima pozitie),cu atat acesta are sanse mai multe sa primeasca un volum mai ridicat de vizitatori decat daca ar ocupa o pozitie codasa in rezultatele cautarii.

Pentru a fi cat mai pe placul motoarelor de cautare site-urile trebuie optimizate.Utilizand SEO motoarele de cautare sunt ajutate sa inteleaga mai usor continutul si cuvintele cheie ale site-ului.Luand ca exemplu doua site-uri cu continut asemanator, dar doar unul dintre ele fiind optimizat,cand un utilizator ar cauta cu un motor de cautare un cuvat care descrie ambele site-uri cel optimizat va aparea intotdeauna in fata celui neoptimizat.Cel optimizat va aparea primul deoarece motorul de cautare a „inteles” mai bine ce continut are site-ul respectiv,astfel returnand informatia asteptata de utilizator.

De ce SEO si nu alt tip de promovare?

SEO este tot odata si o unealta folosita in promovarea unui portal.De multe ori nu este suficient sa aveti o campanie puternica de bannere sau flyere, pentru ca intr-un final bugetul dumneavoastra pentru acest tip de promovare nu va mai fi disponibil iar in cazul unor astfel de campanii cand plata se incheie bannerele dispar si odata cu ele si vizitatorii.Folosind SEO ca o unealta nu numai ca va confera un loc fruntas in motoarele de cautare dar este si un mijloc puternic de promovare datorita volumului ridicat de vizitatori pe care il genereaza pe termen lung pe cand bannerele genereaza un volum ridicat de vizitatori doar pe perioada campaniei.

Optimizare facebook

Un nou tip de promovare care te pune in contact direct cu potentialli tai clienti.

Lucreaza cu noi, iar in cateva zile pagina ta va avea mai multi fani decat ai putut visa vreodata!

Optimizare AdWords

Nu iti permiti sa suporti costurile lunare aferente unei campanii SEO? Incearca AdWords si vei avea rezultate intr-un timp scurt cu bugetul stabilit de tine. Noi te ajutam sa obtii rezultate maxime cu banii pe care ii ai la dispozitie.